top of page

Varför välja oss?

En stor del av våra framgångar har troligen varit en stor lyhördhet för våra kunder, tillsammans med att vi vet vad det är vi säljer, att få höra kunderna säga när de hör av sig och tycker det är nystädat och luktar gott hemma!

Med fokus på personlig service och hög kvalitet blev vår enskilda firma snart så framgångsrik att vi bestämde oss för att ombilda till ett aktiebolag för att på så sätt kunna anställa ännu fler medarbetare, och ge alla våra kunder ännu bättre service.

Vi har över 25 års erfarenhet av allt inom städning.

När du väljer att anlita oss, oavsett om det är direkt eller som en löneförmån, kan du självklart också dra nytta av RUT- och ROT-avdraget. Skattereduktionen gör våra tjänster extra prisvärda, och du får avdraget direkt på fakturan. Utan att behöva vänta till deklarationen. Vår affärsidé är att underlätta din vardag, oavsett var i Sverige ni finns.

Varmt välkommen till oss!Klicka på den här texten för att börja redigera. Det här blocket är en baskombination av rubrik och stycke. Välkomna dina besökare eller förklara produkt eller tjänst utan att använda bild. Håll stycket kort och bryt av textområden så att hemsidan blir spännande för besökarna och inte för full av text.

bottom of page