top of page

Om oss

Lyx & T​jänst är ett företa​g med flera tjänster under ett o samma tak.. Vi erbjuder allt i från hushållsnära tjänster, kontorsstäd, byggstäd, sanering och flyttstädning med specialisering på gymstäd över hela Sverige för att nämna några tjänster vi utför.

 

Med fokus på långsiktiga kundrelationer. Företaget har över 25 års erfarenhet inom lokalvård och service.

 

Kvalitet och detaljer är i största fokus samtidigt som vi värnar om miljön genom att använda miljövänliga produkter samt att miljötänkandet skall implementeras hos all personal och ledning så att miljöarbetet blir en naturlig del av arbetsdagen. När miljöarbetet är integrerat som en naturlig del i arbetsdagen minskar också belastningen på miljön och innebär också en minskad resursanvändning. Lyx & Tjänst skall ha en kontinuerlig uppföljning för att säkerställa att företagets miljöpolicy efterlevs och utvecklas.

 

Lyx & Tjänst är medlem i Almega Serviceentreprenör och Almega hemserviceföretag som ingår i Almega Tjänstförbunden och Svenskt Näringsliv. Alla anställda och timanställda är försäkrade genom Fora. Företaget följer kollektivavtal för fastighetsanställdas förbund Kommunal.

bottom of page